Activiteiten


 Open Inloop

maandag t/m vrijdag 

van 14.00 tot 17.00 uur

Plateel 28 in Milsbeek

 

Tijdens de open inloop

Vaste activiteiten per maand:

Handwerken

Maandag van 9.00 tot 12.00 uur

 

Crea-avond

Woensdag vanaf 19.00 uur in de oneven weken

Handwerken aan een gezamenlijk project of breng je eigen handwerk mee. Ook kunt u gebruik maken
van materialen in de Huiskamer, tegen een kleine vergoeding .

  

Bewegen; Taiso gym

Elke dinsdag van 10.00 tot  11.00 uur

"Taiso betekent 'lichaams-conditionering'. Tijdens de taiso les wordt de motoriek fysiek en mentaal geprikkeld door middel van niet dagelijkse oefeningen/bewegingen." 

Op dit moment zit de groep vol. Er is nu een wachtlijst, waarvoor u zich kunt aanmelden. Geïnteresseerd, dan kunt u mailen naar info@huiskamermilsbeek.com, dan kijken of er ruimte is om een proefles mee te doen.

    

Gezamenlijk eten

Iedere vrijdag om 12.30 uur

Alleen op reservering. Reserveren uitsluitend 
op maandag tussen 10.00 - 12.00 uur en
vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
Er is  maar beperkt plaats. Om ervoor te zorgen dat iedereen elke maand de kans krijgt om te komen eten, rouleren we de gasten. 

 

 Spreekuur Dorpsondersteuner

Elke donderdag  van 10.00 tot 12.00 uur

Onze dorpsondersteuner Dolinda houdt op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur spreekuur in de Huiskamer.
Voor uw vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen en leefbaarheid. Bel voor een afspraak naar
06 82298790.

 

Bingo

Laatste vrijdag van de maand tijdens de open inloop

29 september - 27 oktober - 24 november - 29 december

 

Bridgen

Iedere woensdag ochtend van 10.00 tot 13.00 uur

De indeling van de teams zal afhankelijk zijn van de inloop, waarbij het mogelijk is om met een vaste partner te spelen, maar dit is niet noodzakelijk.

Geïnteresseerd?...meld u aan via info@huiskamermilsbeek.com

 

Bloemschikken

op woensdagmiddag tijdens de open inloop op 
van 14.30 tot 16.3o uur

27 september - 15 november  - 13 & 14 december (Kerststuk) - 24 januari - 21 februari -

20 & 21 maart (Paasstuk) - 24 april

Vooraf inschrijven. Deelnemers moeten zelf een mesje en snoeischaar meebrengen. E 12,50 p.p. incl. materialen en een kopje koffie of thee.

  

 Jeu de boules 

De jeu de boulesbaan op het speelveld tegenover de Huiskamer is voor alle inwoners vrij toegankelijk. Heeft u zelf geen jeu de boulesset, dan kunt u deze tijdens de open inloop lenen bij de Huiskamer. Groepsinitiatieven worden gestimuleerd.
We zijn op zoek naar een organisator en coördinator om een kleine competitie op te starten, hiervoor kunt u zich aanmelden via info@huiskamermilsbeek.com

 

Duofiets

 De duofiets staat op donderdag in de even weken tijdens de open inloop geparkeerd bij de Huiskamer. Vanuit de Huiskamer kunt u zonder reservering, met een vrijwilliger een ritje ( +/-  1 uur) gaan maken  door Milsbeek en omgeving. De duofiets is verder te reserveren via de website van SL!M 

www,milsbeek-slim.nl/duofiets

  ----------------------------------------------------------------------------------------

Extra activiteiten: 

 

Burendag ontbijt

Zaterdag 23 september van 9.00 tot 12.00 uur gratis ontbijt voor onze (vaste) bezoekers en bewoners van de Plateel, Pottenbakker, Vuurtest, Tichel, Ringeloor en Draaischijf. Aanmelden kan t/m zondag 17 september via de strook aan de flyer die bij buurtbewoners wordt bezorgd.

 

Even eruit op zondag

Vanaf april op de eerste zondag van de maand. Het is een open inloop, vooraf aanmelden is niet nodig. Van 11.00 tot 14.00 uur staan de koffie en thee klaar, en bent u welkom. Gezellig samen een praatje maken, een spelletje spelen en ook wordt er een eenvoudige lunch geserveerd. Open zondagen zijn op: 

1 oktober.  

 

Knutselmiddag voor kinderen 
In de herfstvakantie, op woensdag 18 oktober van 14.30 tot 16.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden voor 9 oktober via info@huiskamermilsbeek.com of in de huiskamer, tijdens de open inloop. 

 

de Kwis

Donderdag 26 oktober om 19.30 uur.  

Het is weer tijd voor de Milsbeekse Kwis. Een gezellige avond in de vorm van een pubquiz, met vragenrondes over uiteenlopende onderwerpen....alles van muziek, tv en film tot actueel nieuws en van natuur tot geschiedenis. We starten om 19.30 uur. Een kwis voor deelnemers van alle leeftijden. Verbaas jij vrienden en familie regelmatig met leuke feitjes en weetjes en zie je een gezellig avond, waarbij je algemene kennis op de proef wordt gesteld, wel zitten? Geef je dan nu op en wie weet ben jij straks de winnaar van de ‘Ruiluil’ en de titel 'de slimste van Milsbeek'. Het is leuk om hier als groepje (van max. 3 personen) aan mee te doen, samen met vrienden, familie of buren bijvoorbeeld. Maar individueel inschrijven kan natuurlijk ook. 

Strijd mee om de 'Ruiluil'. Meld je, vóór 22 oktober, aan via demilsbeeksekwis@gmail.com 

 


De Huiskamer is natuurlijk ook de perfecte plaats voor wandel- en of fietsgroepjes om te starten en te eindigen met een lekker kopje koffie of thee.