Activiteiten


 

   Open Inloop

maandag t/m vrijdag 

van 14.00 tot 17.00 uur

Plateel 28 in Milsbeek

 

Tijdens de open inloop

Vaste activiteiten per maand:

Handwerken

Maandag van 10.00 tot 12.00 uur

 

Crea-avond

Woensdag vanaf 19.00 uur in de oneven weken

Handwerken aan een gezamenlijk project of breng je eigen handwerk mee. Ook kunt u gebruik maken van materialen in de Huiskamer, tegen een kleine vergoeding .

  

Bewegen; Taiso gym

Elke dinsdag van 10.00 tot  11.00 uur

"Taiso betekent 'lichaams-conditionering'. Tijdens de taiso les wordt de motoriek fysiek en mentaal geprikkeld door middel van niet dagelijkse oefeningen/bewegingen." 

Op dit moment zit de groep vol. Er is nu een wachtlijst, waarvoor u zich kunt aanmelden. Geïnteresseerd, dan kunt u mailen naar info@huiskamermilsbeek.com, dan kijken of er ruimte is om een proefles mee te doen.

    

Gezamenlijk eten

Iedere vrijdag om 12.30 uur

Alleen op reservering. Reserveren uitsluitend 
op maandag tussen 10.00 - 12.00 uur en
vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
Er is  maar beperkt plaats. Om ervoor te zorgen dat iedereen elke maand de kans krijgt om te komen eten, rouleren we de gasten. 

 

 Spreekuur Dorpsondersteuner

Elke donderdag  van 10.00 tot 12.00 uur

Onze dorpsondersteuner Dolinda houdt op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur spreekuur in de Huiskamer. Voor uw vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen en leefbaarheid. Bel voor een afspraak naar 06 82298790.

 

Bingo

Laatste vrijdag van de maand tijdens de open inloop

31 maart -  28 april - 26 mei -  30 juni

 

Bridgen

Iedere woensdag ochtend van 10.00 tot 13.00 uur

De indeling van de teams zal afhankelijk zijn van de inloop, waarbij het mogelijk is om met een vaste partner te spelen, maar dit is niet noodzakelijk.

Geïnteresseerd?...meld u aan via info@huiskamermilsbeek.com

 

Bloemschikken

op woensdagmiddag tijdens de open inloop op 
van 14.30 tot 16.3o uur

5  & 6 april (Paasstuk) - 10 mei

Vooraf inschrijven. Deelnemers moeten zelf een mesje en snoeischaar meebrengen. E 12,50 p.p. incl. materialen en een kopje koffie of thee.

  

 Jeu de boules 

De jeu de boulesbaan op het speelveld tegenover de Huiskamer is voor alle inwoners vrij toegankelijk. Heeft u zelf geen jeu de boulesset, dan kunt u deze tijdens de open inloop lenen bij de Huiskamer.
Groepsinitiatieven worden gestimuleerd.
We zijn op zoek naar een organisator en coördinator om een kleine competitie op te starten, hiervoor kunt u zich aanmelden via info@huiskamermilsbeek.com

 

Duofiets

 De duofiets staat op donderdag in de even weken tijdens de open inloop geparkeerd bij de Huiskamer. Vanuit de Huiskamer kunt u zonder reservering, met een vrijwilliger een ritje ( +/-  1 uur) gaan maken  door Milsbeek en omgeving. De duofiets is verder te reserveren via de website van SL!M 

www,milsbeek-slim.nl/duofiets

  ----------------------------------------------------------------------------------------

Extra activiteiten: 

 

Even eruit op zondag

 Vanaf april op de eerste zondag van de maand. Het is een open inloop, vooraf aanmelden is niet nodig. Van 11.00 tot 14.00 uur staan de koffie en thee klaar, en bent u welkom. Gezellig samen een praatje maken, een spelletje spelen en ook wordt er een eenvoudige lunch geserveerd. Open zondagen zijn op:

2 april – 7 mei – 2 juli – 6 augustus – 3 september en 1 oktober. Let op! 4 juni vervalt i.v.m. de open dag, waar u natuurlijk ook van harte welkom bent.

 

Paasbrunch

Zaterdag  april om 11.00 uur. Op reservering. E 8,50 p.p. incl. koffie/thee

 

De Kwis; de strijd om de Milsbeekse ruiluil

Donderdag 20 april om 19.30 uur

Een pubquiz bestaande uit meerdere vragenrondes

 

Plantenruilmarkt

 Zaterdag 22 april van 9.30 tot 11.00 uur

 

Open dag Huiskamer

Zondag 4 juni van 11.00 tot 15.00 uur is de Huiskamer geopend en krijgt u een impressie van alle activiteiten, die we aanbieden, buiten de open inloop middagen. We verwelkomen u dan graag en natuurlijk staat de koffie klaar


De Huiskamer is natuurlijk ook de perfecte plaats voor wandel- en of fietsgroepjes om te starten en te eindigen met een lekker kopje koffie of thee.