Laatste Nieuws


Koningsdag
Koningsdag viel dit jaar op zaterdag. Deze dag waren de gasten welkom tussen 10.00 uur en  14.00 uur. Natuurlijk werd er ook dit jaar gekeken naar de tv registratie van het bezoek van de koninklijke familie, deze keer aan Emmen. De gasten werden ontvangen met koffie en een oranje gebakje. En rond lunchtijd werd er soep met een broodje geserveerd. Een gezellige en druk bezochte zaterdag.


Bloemschikken

In de afgelopen maanden werden er prachtige bloemstukken gemaakt. Er is elke keer plaats voor 15 deelnemers. Er is zo veel belangstelling voor deze activiteit, dat er zelfs een reservelijst is met inschrijvingen. Het is leuk om te zien dat er bij het bloemschikken dames aansluiten, die eerder nog niet naar de Huiskamer kwamen. Nu is er lange zomerstop, maar in september start het bloemschikken weer.

 

Houd onze website www.huiskamermilsbeek.com in de gaten voor de nieuwe datums. 

 


Plantenmarkt

Zaterdag 13 april werd de jaarlijkse plantjesmarkt georganiseerd. Op deze stralende dag konden tussen 9.00 uur en 9.30 uur planten en stekken worden ingebracht, daarna kon er uitgezocht worden tot 11.00 uur. Een diversiteit aan planten, voor ieder wat wils. Kratjes vol planten werden gebracht en gehaald om de tuinen weer voorjaars klaar te maken. Ook de planten, die over waren hebben een mooie bestemming gekregen. Deze zijn namelijk naar de nieuwe vredestuin gegaan. 

 


De Kwis

Op donderdag 21 maart was het weer kwis tijd in de huiskamer waar 23 deelnemers streden om de titel Milsbeek’s slimste en de ‘ruiluil’. Er waren deze keer maar liefst 3 teams met een gelijk aantal punten. Erik Franken en Theo Wijnhoven pakten, na  een lange shoot-out, uiteindelijk de winst en gingen naar huis met de ‘ruiluil’. De volgende Kwis is op 23 oktober, dus nog genoeg tijd om je algemene kennis op te poetsen.