Laatste Nieuws


Carnaval in de Huiskamer.

Een heerlijke lunch met aansluitend een gezellige middag met live muziek.


Creagroep doneert € 500,00
In 2022, met als laatste activiteit de Kerstmarkt bij de Kerstboom op het plein, heeft de ‘Creagroep’  500 euro bij elkaar verdiend. De Creagroep bestaat uit bezoekers en vrijwilligers van de Huiskamer en zij kiezen jaarlijks een goed doel in Milsbeek. Tijdens allerlei creatieve activiteiten maken zij mooie sieraden, handwerk- en bloemstukken etc., die vervolgens worden verkocht. Deze keer doneren zij de opbrengt van € 500,00 aan basisschool de 3 vijvers voor de renovatie van het schoolplein. Begin dit jaar werd de cheque door de dames van de creagroep uitgereikt aan Charlotte Medendorp, directeur van de school. 


Vrijwilligers gezocht
We horen geregeld dat zondag een dag is, waarop mensen juist de gezelligheid missen. We willen daarom gaan kijken of er behoefte is onder inwoners om voor een koffie- of lunchmoment op zondag naar de Huiskamer te komen. Dit willen we, op proefbasis, gaan starten vanaf maart en dan 1x per maand. Maar dit kan natuurlijk alleen als er vrijwilligers zijn, die op zondag van ongeveer 11.00 tot 14.00 uur, deze activiteit willen verzorgen. Het mooiste zou natuurlijk zijn als er voor de zondag een groepje vrijwilligers gevormd kan worden, zodat deze vrijwilligers maar om de paar maanden een zondag ingeroosterd hoeven te worden. Lijkt het je leuk om als gastvrouw/-heer voor de bezoekers een gezellige zondag te verzorgen,  dan kun je je aanmelden via info@huiskamermilsbeek.com of bel naar onze vrijwilligers coördinator Hans Cobussen, tel 06-55804507


Kerstmarkt Milsbeek

Op zaterdag 10 december was er een kerstmarkt op het Schuttersplein. Deze middag werden de lampjes in de kerstboom ontstoken, de kerstwensen werden erin gehangen. Op een kerst markt mag sfeervolle muziek natuurlijk niet ontbreken. Fanfare Crescendo en koor de Goldies luisterde het geheel op. En dat alles onder het genot van Glühwein, warme chocomel en winterse hapjes. Ook de Crea groep stond  met een kraampje op de markt, waar o.a. leuke handgemaakte kerstdecoratie en sieraden verkocht werden. . Het was een gezellige middag en met de nodige heaters en vuurkorven werd de winterse kou ook een beetje verdreven, maar gelukkig hadden de crea-dames hun warme kerstmuts op.


Sinterklaas dobbelspel in de Huiskamer. Gezellige middag met Sinterklaas zoetigheid en hartige hapjes. Er werd fanatiek gedobbeld om de pakjes...maar uiteindelijk ging iedereen met een leuk cadeautje naar huis.


De Kwis
Op 24 november was alweer de 4e editie van de Kwis. Door de 22 deelnemers werd er gestreden om de `Ruiluil`. Tussen de soms lastige vragenrondes door, opgesteld door onze vaste kwismasters, was er in de pauzes tijd om bij te praten en zorgden onze vrijwilligers natuurlijk voor een lekker drankje en hapje. Uiteindelijk gingen aan het einde van de avond Nico, Diny en Bine. naar huis als de slimsten