Laatste Nieuws


Spreekuur Dorpsondersteuner 

Onze dorpsondersteuner Dolinda houdt spreekuur in de Huiskamer vanaf donderdag 17 september in de even weken van 10.00 tot 12.00 u. Voor uw vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen en leefbaarheid. Bel voor een afspraak naar 06 82298790.

Natuurlijk met inachtneming van het Corona protocol van de Huiskamer.


Expositie in de Huiskamer

Nu de huiskamer weer open is, werd het ook tijd voor een nieuwe tentoonstelling. Er zijn weer een tweetal kunstenaars uit Milsbeek bereid gevonden om hun werk te tonen. Ida Tervoort heeft een aantal mooie en boeiende portretten ingebracht. Al direct bij binnenkomst is al een indrukwekkend schilderij van haar te zien. Laat u verrassen.

 

Rikie Sluiters-Spikmans heeft keramieken beelden ten toon gesteld: van klein, lief en leuk tot mooie vrouwen figuren en vrijere vormen.


Milsbeekse Vaas voor de vrijwilligers van de Huiskamer
De vrijwilligers van de Huiskamer werden op 14 september verrast met de Milsbeekse Vaas. Een blijk van waardering voor al onze vrijwilligers,die zich altijd met plezier en enthousiasme inzetten voor de Huiskamer. De Milsbeekse Vaas wordt jaarlijks toegekend aan een dorpsgenoot (of groep dorpsgenoten) die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de Milsbeekse gemeenschap.