Laatste nieuws


Donderdag avond eten in de Huiskamer

Na het succes van het 2 keer per maand gezamenlijk eten in de Huiskamer, op de vrijdagmiddag, gaan we deze activiteit vanaf maart uitbreiden. Vanaf maart 2019 kunt u om de week (op de oneven weken) op donderdagavond om 18.00 uur in de Huiskamer gezellig komen eten.

 

 We willen hiermee juist de inwoners, die nog niet in de Huiskamer komen eten, de mogelijkheid bieden om ook aan te sluiten bij  een gezamenlijke vers bereide maaltijd. Dus als u bij voorkeur ‘s avonds eet of overdag andere bezigheden heeft, dan is dit een mooie gelegenheid om ook eens in de Huiskamer te komen eten.

De Huiskamer is er voor alle inwoners van Milsbeek, dus niet alleen de oudsten.  Het maakt niet uit of u alleen komt, met uw  partner, uw buren of andere bekenden. Iedereen is welkom! Vindt u het gezellig om onder het genot van een drankje en heerlijke warme maaltijd andere dorpsbewoners te ontmoeten schrijf u dan eens in en eet mee!

 

Inschrijven kan via email info@huiskamermilsbeek.com of telefonisch bij de gastvrouw/-heer tijdens de open inloop van maandag t/m vrijdag tussen 13.30 en 17.00 uur op nummer (0485) 218303. Er is plaats voor 18 personen, schrijf u tijdig in. De kosten bedragen € 7,50 p.p. excl. drank.  
Data gezamenlijk eten op donderdag:  23 mei – 6 juni – 20 juni 

Collectie van de handwerkgroep 

Onze unieke en handgemaakte collectie te zien en te koop tijdens de open inloop van maandag t/m vrijdag tussen 13.30 en 17.00 uur. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Er is veel variatie, voor ieder wat wils; alles van sjaals tot babykleertjes en knuffels, van onderzetters tot sierkussens en zelfs handtassen.

Koningsdag in de Huiskamer
Het was gezellig druk in de Huiskamer op Koningsdag. Onder het genot van een kopje koffie/thee met heerlijke huisgemaakte worteltaart en een  drankje en hapje, werd er op groot scherm naar het live TV verslag gekeken van het bezoek van de koninklijke familie aan Amersfoort.

Kindervakatiewerk op bezoek in de Huiskamer

Op vrijdag 3 mei kwamen er 8 groepen van de onderbouw kroontjes en chipskettingen knutselen met hulp van een aantal opa's en oma's en andere bezoekers. Een gezellig ochtend!