Laatste Nieuws


Opbrengst expositie Wilma Bertrams Atelier

Op zondag 30 juni exposeerden de cursisten van Wilma Bertrams Atelier hun kunstwerken van keramiek. Het thema van de expositie was ‘in en/of doorkijk’. Aan deze expositie was een loterij gekoppeld, waarvoor Wilma Bertram 3 van haar werken beschikbaar had gesteld. De opbrengst van deze loterij werd geschonken aan de Huiskamer en dit leverde het mooie bedrag van € 245,00 op. Graag bedanken wij Wilma en haar cursisten voor dit mooie initiatief!

 


Doorlopende exposities in de Huiskamer

De afgelopen 2 maanden waren de prachtige natuurfoto's van Marjo Kusters in de Huiskamer te bewonderen. Vlinders, slakken en andere kleine diertjes tot in detail, zoals je ze waarschijnlijk nog nooit bekeken hebt. De expositie is nog te zien t/m 28 september. Kom ook nog snel een kijkje nemen. Op haar Facebookpagina Marjo's Fotowereld staan nog veel meer van haar mooie foto's.

 

Vanaf 1 oktober is er weer een nieuwe expositie in de Huiskamer, deze keer van Edith Ensinck Op Kemna. Edith woont sinds 2013 in Milsbeek en maakt voornamelijk olieverf en acrylverf schilderijen. In het begin vooral stillevens en landschappen, maar recentelijk ook portretten en meer abstract en figuratief werk. Kijk voor meer schilderijen op haar Facebookpagina Schilderijen Kemna.


Activiteiten rond het 1-jarig bestaan

In oktober 2018 werd de Huiskamer feestelijk geopend, dat is nu alweer bijna een jaar geleden. Het 1-jarig bestaan willen we graag vieren met de inwoners van Milsbeek. Op zondag 27 oktober bent u van harte uitgenodigd voor een gezellige open inloop van 11.00 uur tot 15.00 uur. Er is die dag natuurlijk volop tijd om onder het genot van een drankje en hapje dorpsgenoten te ontmoeten en de verhalen over het afgelopen jaar te horen van vrijwilligers en bezoekers. Voor de mensen, die de Huiskamer nog niet bezoeken, is het een mooie gelegenheid om eens met familie of vrienden de sfeer te komen proeven. De Huiskamer is er tenslotte voor iedereen, dus ook voor u!

 

Maar er is meer te doen op deze dag. Het afgelopen jaar heeft de handwerk groep hard door gewerkt en op 27 oktober is er  in de Huiskamer ook een fancy fair waar de unieke hand gemaakte spullen verkocht zullen worden; leuke kraam- of verjaardagscadeautjes zoals knuffeltjes, dekentjes en kleertjes. Maar ook handtassen, sjaals, mutsen, onderzetters en pannenlappen. Voor elk wat wils en dat voor een leuk prijsje!

 

De voorbereidingen voor deze dag zijn nog in volle gang.

 

Wilt u weten wat er op deze dag nog meer te doen is houd dan onze website www.huiskamermilsbeek.com en Facebookpagina Huiskamer Milsbeek in de gaten.


Gewijzigde openingstijden Huiskamer vanaf 1 oktober

Vanaf 1 oktober zijn er een paar wijzigingen in de openingstijden van de Huiskamer. Na bijna een jaar open inloop hebben we gemerkt dat het tijdstip van openen om 13.30 uur eigenlijk wat te vroeg is na de lunch. De gastvrouwen/-heren geven aan dat bezoekers pas later binnen komen lopen. We hebben daarom besloten om de openingstijden wat aan te passen.

 

De open inloop wordt uitgebreid met de maandag ochtend. Op deze manier betrekken we het handwerken ook bij de open inloop activiteiten. Ook als je niet wilt handwerken, maar gewoon gezellig koffie wilt drinken en een praatje komen maken, dan ben je op maandagochtend ook welkom in de Huiskamer. Sluit eens aan bij deze gezellige groep. De koffie staat klaar!

 

Vanaf  1 oktober zijn de vaste openingstijden:

Maandag 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur

 

Dinsdag t/m vrijdag van 14.00-17.00 uur