Laatste Nieuws


Een impressie van onze open dag op zondag 4 juni met dank aan Crescendo Milsbeek voor hun muzikale bijdrage en ijstraktatie.nl voor de heerlijke ijsjes.


Koningsdag 2023; Ruim 30 bezoekers kwamen op deze dag naar de Huiskamer. Er werd gekeken naar de TV registratie van het bezoek van de koninklijke familie aan Rotterdam. Maar er werd vooral ook gezellig geklets en koffie gedronken, waarbij de oranje tompouce natuurlijk niet mocht ontbreken. Er werd afgesloten met een lekkere lunch met heerlijke divers belegde broodjes.


Plantenmarkt bij de Huiskamer. Vanaf 9.30 uur konden er planten en stekjes worden ingebracht. Vanaf 10.00 uur was het gratis uitzoeken wat je graag wilde hebben. En dat alles bij prachtig lente weer.


Donderdag 20 april was er weer een pubquiz in de Huiskamer. Er werd gestreden om de inmiddels fel begeerde 'ruiluil'. Na 4 vragenrondes, deze keer in de categorieën automerken, nieuws uit 2022, bloemen/planten en filmmuziek, werd deze editie van de Kwis overtuigend gewonnen door Ben, Rize en Thijs. De 'ruiluil' heeft nu, tot de volgende editie, een prominente plaats op de toonbank bij Slagerij Giesberts.


Open Inloop
Zomaar een vrijdagmiddag in de Huiskamer, Gezellig koffie drinken en een spelletje doen.


Paasbrunch

Zaterdag 8 april werd er door de kookwerkgroep een heerlijke paasbrunch verzorgd voor 25 gasten.


Bloemschikken
voor de Pasen

Op 5 en 6 april werden er prachtige bloemstukken gemaakt in de Huiskamer. Er waren in totaal  30 deelnemers. Twee gezellige middagen, die in stijl afgesloten werden met een advocaatje met slagroom.


Carnaval in de Huiskamer.

Een heerlijke lunch met aansluitend een gezellige middag met live muziek.


Creagroep doneert € 500,00
In 2022, met als laatste activiteit de Kerstmarkt bij de Kerstboom op het plein, heeft de ‘Creagroep’  500 euro bij elkaar verdiend. De Creagroep bestaat uit bezoekers en vrijwilligers van de Huiskamer en zij kiezen jaarlijks een goed doel in Milsbeek. Tijdens allerlei creatieve activiteiten maken zij mooie sieraden, handwerk- en bloemstukken etc., die vervolgens worden verkocht. Deze keer doneren zij de opbrengt van € 500,00 aan basisschool de 3 vijvers voor de renovatie van het schoolplein. Begin dit jaar werd de cheque door de dames van de creagroep uitgereikt aan Charlotte Medendorp, directeur van de school.