Laatste Nieuws


Op donderdag 23 juni was de 3e editie van de Kwis. Er waren jammer genoeg niet zo veel aanmeldingen. Maar de 18 deelnemers hebben tijdens deze pub quiz fanatiek gestreden om de Uil. De vragen, opgesteld door de kwismasters Durk Stelwagen, Jan Wagelmans en Wim van Bon, waren weer pittig. In de pauzes konden de deelnemers even bijkomen van alle spanning onder het genot van een drankje en een hapje.

 

 

 

 

De winnaars van de avond waren Cor en Henny Derks. Zij mogen op 22 september de titel van `de slimste` verdedigen tijdens de 4e editie van de Kwis Dan rekenen we op meer deelnemers. Zorg dat je erbij bent en schrijf je nu vast in via demilsbeeksekwis@gmail.com


Kindervakantiewerk in de Huiskamer
Op 7 mei was de afsluitende dag van Kindervakantiewerk, 3 dagen van spel en activiteiten voor de kinderen van de basisschool. 85 kinderen kwamen op deze dag in groepjes met begeleiding naar de Huiskamer. Er werken snoepkettingen gemaakt (en soms ook meteen weer opgegeten) en er werd jeu de boules gespeeld. Het was perfect weer voor deze buitenactiviteit. Leuk om ook weer eens een groep jonge inwoners te verwelkomen in de Huiskamer. De Huiskamer is er tenslotte niet alleen voor de ouderen, maar voor iedereen!


Paasbrunch

Op vrijdag 15 april werd Pasen gevierd in de Huiskamer. De kookwerkgroep had zichzelf overtroffen door een uitgebreid brunchbuffet te maken met heerlijke hartige en zoete hapjes voor 20 gasten. Het was niet alleen erg lekker, maar ook heel gezellig. Fijn om weer groepsactiviteiten te kunnen organiseren.


Vrijwilligersavond
Op 7 april kon dan eindelijk de, door corona al twee keer uitgestelde, vrijwilligersavond doorgaan. Fijn om nu deze groep enthousiaste mensen op deze manier te kunnen bedanken voor hun werk in de Huiskamer. We wilden er niet zomaar een gezellige avond borrelen met een hapje van maken, dus na de ontvangst werden de vrijwilligers in groepen verdeeld en volgde er een muziek quiz onder leiding van quizmaster Ronald Starrenburg en assistente Gerja van Hunen. Een avondvullend programma, waarin de teams streden om de Snepke Music Award. Op de foto het winnende team. 


Bloemschikken
Van maart t/m mei was er ook bloemschikken in de Huiskamer. Op inschrijving kon een groep van 15 personen een keer per maand een mooi bloemstuk maken. De dames van de werkgroep zorgde voor de materialen en een voorbeeld stuk dat ter inspiratie diende. Met als resultaat mooie en allemaal unieke voorjaars-en Paas bloemstukken. In het najaar willen we deze activiteit weer oppakken.


Bridge

Op maandag 9 maart starten we met bridgen in de Huiskamer. Iedere woensdagochtend van 10.00t tot 13.00 uur. Er hebben zich al 12 personen aangemeld. Het is mogelijk om met een vaste  partner te spelen, maar dit is niet noodzakelijk. Geïnteresseerd? Aanmelden kan via info@huiskamermilsbeek.com