Laatste nieuws

Barbecue
De eerste Huiskamer barbecue stond gepland op 14 juni, ook hiervoor waren er weer veel aanmeldingen. De weersvoorspellingen leken gunstig, maar de middag begon toch bewolkt en fris. Toch ging de barbecue gewoon door; er werk buiten gebakken en binnen gegeten. De sfeer was er niet minder om. De speklapjes, sateetjes, hamburgers en salades vlogen er doorheen. Uiteindelijk brak de zon ook nog door en kon er na het toetje toch afgesloten worden met een drankje in de tuin. Voor herhaling vatbaar!


High tea
Op vrijdag 7 juni was er voorafgaand aan het Pinksterweekend een gezellige high tea in de Huiskamer. Op donderdag werd er al gestart met alle voorbereidingen. Een aantal van onze vrijwilligers heeft er voor gezorgd dat er een keur aan heerlijke hartige en zoete hapjes was, alles van sandwiches, wraps en bladerdeeg hapjes tot cakejes, worteltaart en chocolade. Er werd vooraf getoast met een glaasje bubbels en daarna genoten de gasten van al het lekkers. 


Vrijwilligers gezocht voor fiets- en wandeltochtjes vanuit de Huiskamer
We hebben al een aantal mooie zonnige dagen gehad dit jaar en hopelijk komen er nog veel meer van de komende maanden. Een mooie tijd  voor de Huiskamer om ook buitenactiviteiten te organiseren. We willen starten met fiets- en/of wandeltochtjes in en rondom Milsbeek. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers, die om toerbeurt deze tochtjes in kleine groepen willen begeleiden. De Huiskamer zal start en eindpunt zijn. Lijkt het je leuk om je, als vrijwilliger, op deze of een andere manier in te zetten voor de Huiskamer meld je dan aan via info@huiskamermilsbeek.com of bel tijdens de open inloop naar de

Huiskamer 0485 218303


Loterij ten Bate van de Huiskamer

Op 30 juni a.s. exposeren de cursisten van Wilma Bertrams Atelier hun kunstwerken van keramiek. Het is een speciale expositie met als thema: “In- en/of doorkijk.”
Het gezamenlijke kunstwerk “Het dorp” is een eyecatcher.
De daken van de huisjes zijn namelijk allen bewerkt met klei uit Gennep en Milsbeek.

 

 

Tijdens de expositie is het ook mogelijk om lootjes te kopen voor €2,- per stuk.
Wilma Bertrams heeft voor deze loterij, waarvan de trekking om 16.00 uur plaatsvindt, 3 werken beschikbaar gesteld.
De opbrengst van de loterij zal ten goede komen aan “De Huiskamer” in Milsbeek.

U bent van harte uitgenodigd op 30 juni van 11.00 uur 16.00 uur. Langstraat 62, Milsbeek. Entree €1,- (is tevens koffie- of thee-bon)

 


Collectie van de handwerkgroep 

Onze unieke en handgemaakte collectie te zien en te koop tijdens de open inloop van maandag t/m vrijdag tussen 13.30 en 17.00 uur. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Er is veel variatie, voor ieder wat wils; alles van sjaals tot babykleertjes en knuffels, van onderzetters tot sierkussens en zelfs handtassen.