Laatste NieuwsDoorlopende exposities in de Huiskamer

Vanaf 28 oktober zijn de schilderijen en keramiek van Wilma Bertrams te zien in de Huiskamer. Wilma is in het dorp vooral bekend van de vele vogeltjes van keramiek die haar tuinhek sieren. Maar Wilma's werk is heel divers, subtiel en ook kleurrijk. Loop gerust eens binnen tijdens de open inloop. Kijk voor meer informatie en meer van haar werk  op haar Facebook pagina wilmabertramsatelier

Open Dag  1-jarig bestaan

We wilden het 1-jarig bestaan van de Huiskamer graag vieren met de inwoners van Milsbeek. Op zondag 27 oktober bezochten meer dan 100 gasten de Huiskamer voor oa de Fancy Fair en de opening van de jeu de boulesbaan met aansluitend een sportieve competitie met deelnemers uit de buurt, bezoekers en vrijwilligers, variërend van van jong tot oud. Een gezellige en geslaagde dag waar we ook weer veel nieuwe gezichten hebben gezien. Ook namen we deze dag afscheid van onze voorzitter Sarine v/d Klis, die zich al vanaf de eerste voorbereiding heeft ingezet voor de Huiskamer. Op de Fancy Fair werd er ook goed verkocht. De opbrengst van alle in de Huiskamer gemaakte spullen wordt geschonken aan Stichting Kinderwerk Milsbeek. Het bedrag wordt binnenkort bekend gemaakt en uitgereikt.


Gewijzigde openingstijden Huiskamer vanaf 1 oktober

Vanaf 1 oktober zijn er een paar wijzigingen in de openingstijden van de Huiskamer. Na bijna een jaar open inloop hebben we gemerkt dat het tijdstip van openen om 13.30 uur eigenlijk wat te vroeg is na de lunch. De gastvrouwen/-heren geven aan dat bezoekers pas later binnen komen lopen. We hebben daarom besloten om de openingstijden wat aan te passen.

 

De open inloop wordt uitgebreid met de maandag ochtend. Op deze manier betrekken we het handwerken ook bij de open inloop activiteiten. Ook als je niet wilt handwerken, maar gewoon gezellig koffie wilt drinken en een praatje komen maken, dan ben je op maandagochtend ook welkom in de Huiskamer. Sluit eens aan bij deze gezellige groep. De koffie staat klaar!

 

Vanaf  1 oktober zijn de vaste openingstijden:

Maandag 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur

 

Dinsdag t/m vrijdag van 14.00-17.00 uur